Fegyverszünet Harlemben

Vágólapra másolva!
Ideiglenesen felfüggesztette az ellenségeskedést 50 Cent és The Game, amikor közös sajtótájékoztatót tartottak New Yorkban. A két rapper azért jelent meg együtt, hogy bejelentsék a csőd szélén álló Harlemi Fiúkórus támogatását.
Vágólapra másolva!

Bár The Game nemrég még gyávának nevezte egykori mentorát, ez ügyben mindketten egy akaraton voltak: The Game 100.000, 50 Cent pedig 150.000 dollárt adományozott a kórusnak, és erre az időre abbahagyták a nemrég kirobbant vitájukat is.

Bár az MTV beszámolója szerint a rapperek kerülték egymással a szemkontaktust és nem is nagyon beszélgettek, a fotósok kedvéért kezet fogtak, és 50 még át is karolta riválisa vállát.

"Biggie (Notorious B.I.G.) idő előtti halálának évfordulóján megmutatjuk mindenkinek, hogy együtt képesek vagyunk felülemelkedni a legnehezebb problémákon is" - mondta többek között 50 Cent, míg The Game bevallotta, szégyenkezik az elmúlt hetek botrányos eseményei miatt.

50 Cent és The Game között február 28-án tört ki a viszály, ekkor jelentette be ugyanis 50 a kenyértörést korábbi védencével egy rádióműsorban, és eközben a rádió épületében lövöldözésre került sor.

50 új lemeze, a The Massacre közben több mint egymilló példányban kelt el a megjelenése első hetében, és ezzel a Soundscan mérései szerint vezetni is fogja a Billboard jövő heti albumlistáját.