Kedvenc kopasz popgurunk, Moby sajátos technikával népszerűsíti új lemezét. Korábban Kylie Minogue-ot hasonlította az amerikai Republikánus Párthoz, most pedig egy másik énekesnő, Gwen Stefani új lemezét bírálta.

Moby, azaz Richard Melville Hall szerint Gwen túl sok vendégelőadót hívott meg legfrissebb, a Love Angel Music Baby című albumára.

Moby - aki korábban maga is dolgozott együtt Stefani-val - meg van győződve arról, hogy a szexis énekesnő lemeze sokkal jobb lenne, ha Gwen csak egy akusztikus gitár kíséretében énekelte volna fel a számokat. Stefani ehelyett olyan előadókkaldolgozott együtt, mint Andre 3000, Missy Elliot vagy éppen Eve, akivel aktuális slágerét, a Rich Girl-t énekli.

"Nagyon kedvelem őt, voltak remek lemezei, de a legújabb albumán túl sok a meghívott énekes. Valahogy pont Gwenből nincs elég a lemezen. Jobb lett volna, ha csak ő énekel egy akusztikus gitár kíséretében. Számomra az egy sokkal érdekesebb lemez lett volna" - nyilatkozta Moby.

A 39 éves előadó korábban Kylie Minogue-ot a republikánusokhoz hasonlította, most pedig Gwent oktatta ki nyilvánosan. Mobynak azonban egyelőre nem igazán jött be a publicitás ilyen formája, hiszen Hotel című legújabb lemeze az előző albumainál gyengébben kezdett a slágerlistákon, és bizony a kritikusok sem voltak kíméletesek vele szemben.