J.Lo lemeze bukás az USA-ban

Vágólapra másolva!
A biztató kezdés ellenére a vártnál jóval kevésbé fogy Jennifer Lopez legújabb albuma, a Rebirth. Sokan úgy gondolják, erről leginkább maga J.Lo tehet, amiért nem népszerűsíti koncertturnéval a lemezt.
Vágólapra másolva!

Bár az énekesnő ötödik albuma a Billboard-lista második helyén kezdett, három héttel a megjelenés után már csak hatvanezer példány kelt el belőle az Egyesült Államokban, és ez a csalódást keltő hetedik helyre volt elég.

Ugyan az első kislemez, a Get Right Nagy-Britanniában vezette a slágerlistát, a Rebirth az albumlistán jelenleg már csak a huszonhatodik, és a legjobb helyezése a nyolcadik volt. És más európai országokban jobban szerepel ugyan J.Lo lemeze (Magyarországon például a harmadik), az összesített eladási adatok mégsem teszik boldoggá az énekesnőt.

"Jennifer rendkívül elkeseredett. A számok azt mutatják, hogy csökken a népszerűsége" - idéz egy név nélkül nyilatkozó forrást a brit Daily Record című bulvárlap. "Az elmúlt időben a filmekkel sincs nagy sikere, így nagyon fel van dúlva" - tette hozzá.

Meg kell még említeni, hogy egyes elemzések nem feltétlenül magát a lemezt hibáztatják a vártnál alacsonyabb eladási adatok miatt, hanem J.Lo azon elhatározását, hogy nem indult koncertturnéra az album megjelenése apropóján. Egy sikeres turné ugyanis vélhetően jobban eladta volna a Rebirth-t, amelyhez egyébként a három év után visszatérő Lopez komoly reményeket fűzött.