Kiskorú-ujjlenyomatok Jacko szexújságjain

Vágólapra másolva!
A Michael Jacksont szexuális zaklatással vádoló fiú öccsének ujjlenyomatait azonosították egy pornómagazinon. A popsztár elleni perben meghallgatott szakértők más kiskorú ujjlenyomatát is megtalálni vélték az újságokon.
Vágólapra másolva!

Továbbra is a tanúmeghallgatások szakaszában jár Michael Jackson pere. Az ügyészség azért kért fel szakértőket a pornómagazinok megvizsgálására, hogy igazolják azt a vádat, miszerint Jacko szexképeket mutatott a kiskorúaknak.

A szakértők meghallgatása előtt a védelem képviselői megkérdőjelezték a bizonyítékok megbízhatóságát, mondván, hogy a lefoglalt pornómagazinokról hónapokig nem vettek ujjlenyomatot, csak akkor, miután már a bírósági eljárás során a tanúk is megérinthették azokat.

Lisa Hemman elmondása szerint a Jackót többek között szexuális zaklatással vádoló Gavin Arvizo öccsének ujjlenyomatait találták meg a Finally Legal című magazinon. Ősszel ezeket a bizonyítékokat nem találták meggyőzőnek, ám idén januárban újra megvizsgálták őket, és ekkor már minden kétséget kizáróan megbizonyosodtak arról, hogy Star Arvizo ujjlenyomatait találták meg. Hemman még egy másik kiskorú azonosított ujjlenyomatairól is beszélt, ám őt nem nevezte meg.

A szakértő szerint azért nem végezték el azonnal az ujjlenyomatok vizsgálatát, mert az eljárás megsemmisítheti a talált DNS-mintákat, amelyeket így még más jellegű teszteknek is alávethettek.

Jacksont egyébként továbbra is hátfájdalmak gyötrik, a csütörtöki tárgyalási napot is szinte mozdulatlanul ület végig, míg egyik ügyvédjét, Brian Oxmant szerdán tüdőgyulladással kórházba szállították, ám tegnap már el is hagyhatta a kórházat.

Michael Jackson nagy érdeklődéssel kísért perében a tanúmeghallgatások hétfőn folytatódnak tovább. Ha a popsztár bűnössége bebizonyosodik, akár húsz év börtönre is ítélhetik.

A P E R :

2005. március 18. Részegen randalírozó gyerekek Jackónál
A bíróság a popsztár volt házvezetőnőjét hallgatta meg, aki szerint a Jackóval barátkozó gyerekek felügyelet nélkül vadulhattak. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. március 11. A pizsamás Jacko késett a tárgyalásról
A bíró már azt is kilátásba helyezte, hogy körözést ad ki a szupersztár ellen, amikor Jacko végül megjelent, hogy meghallgassa vádlója vallomását. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. március 8. Szaftos részletek
Ezúttal a bíróság a Jackót vádoló fiú öccsét hallgatta meg, aki a perben először beszélt az énekes által állítólagosan elkövetett szexuális zaklatás részleteiről. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. március 4. Az elrejtett borospince
A héten már tanúkat hallgatott meg a bíróság Michael Jackson perében, így a popsztárt szexuális zaklatással vádló kisfiú nővérét is. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 24. Megvannak a Jackson-per tanúi
A várakozással ellentétben hamar kijelölték a tizenkét esküdtet Michael Jackson perében. A nyolc nőt és négy férfit 243 jelölt közül választották ki öt nap alatt. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 15. Hírességek a popsztár mellett
A védelem tanúinak a listáján olyan hírességek szerepelnek, mint Diana Ross, Elizabeth Taylor vagy Stevie Wonder - ők pedig nem fognak rosszat mondani róla. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 14. Bojkottálják Jacko dalait
Három svájci rádióállomás a hallgatók érdekében levette műsoráról Michael Jackson számait. A bíróság időközben elkezdte kiértékelni az adatlapokat. Ezek alapján... Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 11. Itt van Jacko hasonmása
Egy színész alakítja majd Jacksont az amerikai popsztár gyermekmolesztálási perének részleteiről tudósító tévésorozatban. A férfi annyira hasonlít, hogy... Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 9. Újabb döntések Jacko ügyében
A per február 14-én folytatódik. A halasztásra az énekes vezető védőügyvédje, Thomas Mesereau testvérének halála miatt került sor. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 4. Alapos faggatózás
Jelenleg a lehetséges tizenkét esküdtet igyekeznek kiválasztani. Nekik néha egészen meglepő, igen furcsa kérdésekre kell válaszolniuk. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 3. Perdöntő lehet az exfeleség vallomása
A megbántott Debbie Rowe tanúvallomása lehet az egyik legfontosabb része a jó hat hónapig is elhúzódódható pernek, talán bosszút fontolgat. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 2. Megcsappant a rajongók száma
Jackson tegnap is megjelent bíróságon, ahol tovább folyik az esküdtek kiválasztása. Rajongóinak csoportja várta, de a létszám immár csökken. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 1. Még nem thriller
Megkezdődött az év pere, de egyelőre még csak az esküdteket választják ki. Jacko első nap fehérben, második nap feketében bukkant fel. Tovább!