Britney ellentámadásba lendül

Vágólapra másolva!
Britney Spears megelégelte az állítólagos terhességével kapcsolatos sajtótalálgatásokat, és a honlapján hazugnak nevezte a legismertebb amerikai bulvárlapokat.
Vágólapra másolva!

"Kedves Félrevezető Bulvárlapok!" - így kezdődik az üzenet, ami Britney honlapján jelent meg. "Vajon ti, Us Weekly, In Touch, Star és más elszánt magazinok, őszinte munkatársakat szeretnétek, vagy hazugokat?"

Az utóbbi napokban ugyanis az említett újságok másról sem cikkeztek, mint Britney terhességéről, valamint arról, hogy a házasságuk Kevin Federline-nal tönkrement. A Star magazin például megdönthetetlen bizonyítékokat ígért annak igazolására, hogy a popsztár valóban gyereket vár.

Az énekesnő szerint a hazudós alkalmazottakban csak az újságok tükröződnek vissza, és állítása szerint "tényleg nyugtalanítják" ezek az emberek. Utóiratában azért annyit megjegyzett, hogy a People Magazine remek.

Februárban már Spears konfliktusba keveredett az Us Weeklyvel, amikor a magazin képeket jelentetett meg róla és férjéről, melyek még a házaspár októberi nászútján készültek a Fidzsi-szigeteken.

Erre válaszul a hetilap egy olyan tartalmú közleményt jelentetett meg, amelyben azt javasolták Britneynek, hogy indítson saját újságot, és abban ő határozhatja meg a feltételeket.