Gwen Stefani a divat dívája

Vágólapra másolva!
A Harpers & Queen magazin minden évben listát közöl a legjobban öltözködő sztárokról. Idén a rendkívül sikeres évet produkáló Gwen Stefani vezeti a százas listát, míg a tavalyi győztes Kate Mossnak meg kellett elégednie a harmadik hellyel.
Vágólapra másolva!

Az IOL.com tudósítása szerint a tavaly színésznőként is debütáló popsztárt, Gwen Stefanit választották a világ legjobban öltözködő női hírességének.

"Az idei lista egyik legjellemzőbb motívuma a nosztalgia az iránt a kor iránt, amikor a nők kedvüket lelték az öltözködésben, és közben jól is szórakoztak" - fogalmazott a londoni magazin egyik munkatársa.

"Gwen Stefani tökéletesen testesíti meg ezt a szellemiséget, ugyanis mindig makulátlanul és elbűvölően néz ki, anélkül, hogy veszélyeztetné a profizmusát és a gondtalan kedélyét."

A No Doubt szólóban is sikeres énekesnője a híres divattervező, John Galliano múzsájának számít, és nemrég színésznőként is komoly szerepet kapott: a negyvenes évek sztárját, Jean Harlow-t alakította Martin Scorsese Aviator című filmjében.

A tavaly szólólemezt megjelentető Gwen bevallottan vonzódik a harmincas-negyvenes évekhez, és partnere ebben a lista második helyezettje, Dita Von Teese is. A Playboyban feltűnt modell exhibicionizmusa a szintén nem szégyellős Marilyn Mansont is lenyűgözte, és már jó ideje egy párt alkotnak.

A harmadik helyre csúszott vissza a tavalyi év legjobban öltözött hölgye, Kate Moss. A modell szintén kifogott magának egy problémás rocksztárt: újabban a volt Libertines-frontember és botrányhős Peter Dohertyvel folytatott viszonya miatt került a lapok címoldalára.

A lista első tíz helyén megtalálható még többek között az új orosz szupermodell, Natalia Vodianova, a színésznő Cate Blanchett vagy a fiatal brit íróreménység, Zadie Smith.