Elton John Eminem előtt tiszteleg

Vágólapra másolva!
Jimi Hendrixhez és Mick Jaggerhez hasonlítja jelentőségében Eminemet Elton John. A sztár a Rolling Stone magazinban áradozik, ahol a rock halhatatlanjaiból másodszor gyűjtöttek össze ötvenet.
Vágólapra másolva!

Mielőtt közösen léptek volna fel, senki sem gondolta volna, hogy egy lapon lehet említeni Elton Johnt és a homofóbiáját nem szégyellő Eminemet. Aztán a 2001-es Grammy-gálán mégis létrejött köztük a korábban elképzelhetetlen találkozás a színpadon, és Elton John azóta csak párás szemmel tud gondolni a mocskos szájú fehér rapperre. Sőt, állítása szerint sosem dőlt be az Eminemet eláztató pletykáknak:

"Kezdettől fogva csodáltam Eminem gondolkodását" - fogalmaz a Rolling Stone legújabb számában Elton. "Ez volt az ok, amiért vállaltam, hogy fellépek vele a Grammy-díjkiosztón, minden hülyeség ellenére, amit az állítólagos homofóbiájáról mondtak".

"Legyen ez a világ George Michaeljeinek és Boy George-ainak baja, ha egyszer nincs annyi intelligenciájuk, hogy észrevegyék Eminem intelligenciáját" - dohogott az elnyűhetetlen világsztár, aki tavaly azt nyilatkozta, hogy össze akar házasodni élettársával, a kanadai David Furnishsel.

A Rolling Stone a tavalyi után másodszorra jelentet meg ötvenes listát a rock halhatatlanjairól, akiket egyéb sztárok méltatnak. Így például Beck a country legendája, Hank Williams előtt tiszteleg, míg Dave Matthews a Radiohead, David Bowie pedig a Nine Inch Nails jelentőségét taglalja.