Britney ezúttal tényleg babát vár

Vágólapra másolva!
Bár a közelmúltban többször elterjedt, hogy az elmúlt évek legsikeresebb énekesnője terhes, immár nem kacsa: saját honlapján tudatja rajongóival a hírt.
Vágólapra másolva!

"Kedves Félrevezető Bulvárlapok!" - így kezdődik az üzenet, ami Britney honlapján jelent meg nemrég. "Vajon ti, Us Weekly, In Touch, Star és más elszánt magazinok, őszinte munkatársakat szeretnétek, vagy hazugokat?" Akkoriban ugyanis az említett újságok másról sem cikkeztek, mint Britney terhességéről, valamint arról, hogy a házasságuk Kevin Federline-nal tönkrement. A Star magazin például megdönthetetlen bizonyítékokat ígért annak igazolására, hogy a popsztár valóban gyereket vár.

Ám időközben eltelt pár nap, és új hír jelent meg a művésznő hivatalos honlapján. Britney egy rövid üzenetben értesíti rajongóit, hogy állapotos, férjével együtt várják a babát. A Magyarországon is fellépett előadó Kevinnel kórházban volt a múlt héten, az ottani vizsgálatok pedig kimutatták, hogy úton van a baba. "Minden rendben van. Köszönjük, hogy gondoltatok ránk és imádkoztatok értünk" - tudatja Britney.

Ő már októberben is azt nyilatkozta, hogy "nem tud tovább várni", hogy legnagyobb vágya az, hogy anya lehessen. Ha minden jól megy, a vágya teljesülhet, ugyanis immár állapotos attól a Kevin Federline-tól, akinek már van két kisgyereke Shar Jackson színésznőtől. Örömmel veheti tudomásul a hírt az a filmes csapat is, mely arra készül, hogy realityt vagy afféle doku soapot forgasson Britneyvel és párjával. A szerződést már aláírták korábban, így, a jó hírrel talán még a Győzike nézettségét is felülmúlja a sorozat.

A szőke énekesnő 15 évesen lett világsztár, 1999-ben, majd azóta több mint 60 millió albumot adott el.