Revánsot vehetnek egymáson a Megasztár és a Sztárbox tavalyi hősei

Vágólapra másolva!
Június 16-án, az eredetileg tervezettnél egy héttel később rendezik meg az idei VIVA COMET-díjátadót. A zsűri összetétele már most ismert, de a kiszivárgott néhány jelölt neve nem akármilyen párharcokat előlegez meg.
Vágólapra másolva!

Megismétlődik a Megasztár tavalyi döntőjének utolsó fordulója, amikor is Oláh Ibolya és Tóth Veronika csaptak össze, ugyanis az [origo] információi szerint mindkettőjüket jelölték a VIVA COMET-díjra a legjobb női előadó kategóriában. Mint az bizonyára mindenki számára emlékezetes, akkor a győzelmet a sokak által esélytelenebbnek hitt Tóth Vera szerezte meg, így Ibolya számára most itt a visszavágás lehetősége.

A két énekesnőnek - akik barátságát eddig sem gyengítette meg a szakmai versengés - persze nemcsak egymással, hanem a kategória másik három jelöltjével is meg kell majd küzdenie, de az ő kilétük csak később derül majd ki.

A COMET-díjra jelölt előadók között az [origo] információi szerint egy másik párosítás is van, amely pikáns párharcot ígér. A legjobb férfi előadó címért versenyez majd ugyanis Dopeman és Majka, akik már régóta nem esznek egymás tenyeréből. Dopeman még 2002 őszén költözött be a Való Világ Villájába, ahol hamar összebarátkozott az ózdi fiatalemberrel, és a barátságot rövidesen mindkét fél számára előnyös együttműködés követte: Dopeman koncertjei Majka népszerűségének köszönhetően is sok nézőt vonzottak, míg utóbbi rengeteg segítséget kapott a Kartel egykori tagjától.

Majka azonban hamar a saját útját kezdte járni, és Dopeman egyre keményebben adott hangot elégedetlenségének. Ezt az érzékeny lelkű Majka nem sokáig viselte el, és így elkerülhetetlenné vált a szakítás: "Viták vannak a legjobb családban is, de ezt a hangot nem tűröm. Én senkinek nem vagyok a szolgája!" - dohogott később az ózdi rapper.

A kettejük közötti feszültséget tavaly márciusban a Sztárbox szorítójában sem sikerült levezetni, a két egykori barát azóta sincs beszélő viszonyban. Gyanítható azonban, hogy a jelölések hivatalossá válása után újra odamondogatnak majd egymásnak a közvélemény füle hallatára is.

Forrás: [origo]

Mint azt már az [origo] korábban megírta, a díjat - az eddigiektől eltérően - most nem egy, hanem öt kategóriában ítélik oda a hazai popmezőny arra érdemes tagjainak, így a legjobb női, illetve férfi előadó, a legjobb együttes, a legjobb videoklip és a legjobb DJ kap majd COMET-gömböt. A tavalyi győztes Hooligans információink szerint idén nincs a jelöltek között.

A zenetévé által kiválasztott jelöltek közül a nézők majd sms-ben szavazhatnak kedvenceikre, míg a húsz kiválaszott videoklip közül egy öttagú zsűri választja majd ki azt az ötöt, amelyik a kategória jelöltje lesz. A zsűri elnöke Árpa Attila, tagjai pedig Kolosi Péter, Buza Sándor, Kentaur és S. Hegyi Lucia lesznek.

A jelöltek listáját a VIVA hivatalosan május 2-án hozza majd nyilvánosságra, és ekkor tudhatjuk meg azt is, hogy ki lesz majd a Magyar Vasúttörténeti Parkban megtartandó díjátadó műsorvezetője. A magyar VIVA idén ötödik alkalommal rendezi meg a rendezvényt.Forrás: VIVA tv