Vágólapra másolva!
Úgy látszik, minden hétre jut egy áldott állapotba került popsztár. Britney Spears után ezen a héten a britek egyik legnépszerűbb énekesnője, Jamelia jelentette be, hogy gyereket vár. Igaz, neki ez már a második lesz.
Vágólapra másolva!

A 24 éves énekesnő szóvivője közölte tegnap azt a hírt, hogy Jamelia három hónapos terhes. A popsztár és barátja, a futballista Darren Byfield örömmel közölték azt is a sajtóval, hogy a magzat az orvosi vizsgálatok szerint egészséges.

"Jamelia és Darren októberre várják első közös gyermeküket, és mindketten rendkívül boldogok. Jamelia meg akarta várni a bejelentéssel a legutóbbi vizsgálatot" - idézi a szóvivőt a Daily Mirror.

A gyermekáldás ellenére a pár egyelőre nem tervez esküvőt, legalábbis az énekesnő azt valószínűsítette a The Sunnak adott nyilatkozatában.

"Most biztosan nem házasodunk össze, majd esetleg akkor, amikor már visszanyertem az alakomat" - nyilatkozta Jamelia.

Érdekesség egyébként, hogy például a Beckham házaspárhoz képest Jamelia és a 28 éves Byfield egyáltalán nem nevezhető álompárnak, hiszen utóbbi egyáltalán nem számít ismert futballistának, jelenleg a másodosztályú Gillingham cserepadján üldögél.

A pár múlt nyáron ismerkedett meg egy esküvőn, és a múlt hónapban költöztek össze, miután az énekesnő otthonát lakhatatlanná tette az árvíz.

Jameliának már van egy lánya, a hároméves Teja személyében, aki még az énekesnő előző kapcsolatából született. A kislány miatt énekesnői karrierjét is szüneteltette egy ideig, és Thank You című slágere például erről az időről szól, a dalt Teja apja, a családon belüli erőszaktól sem visszariadó Terry Wallen ihlette, aki egyébként hónapokkal a kislány születése után elhagyta Jameliát.

Ő azonban nem roppant össze, ráadásul éppen az új, immár anyaként felvett albuma lett a legsikeresebb: a tavaly tavasszal megjelent lemezen négy Top 10-sláger is hallható.