Még az idén megjelenhet Gwen Stefani következő lemeze. A nagy sikerű Love, Angel, Music, Baby album folytatásához már jó néhány új szám is született, többek között Martin Gore segítségével. Az énekesnő közben designerként sem pihen: ruhakollekcióját ezúttal digitális fényképezőgéppel bővítette.

Már több dal is készen van Gwen Stefani következő albumához. Bár a Love, Angel, Music, Baby még most is kelendőnek számít a lemezpiacon, az énekesnő már a következő lépésén gondolkozik, és akár még az idén elkészülhet a folytatással.

"Pharrell Williamsszel (a Neptunes producerduó tagja) újra stúdióba vonultunk, és beszéltünk arról, hogy csinálhatnánk egy lemezt azokból a dalokból, amelyek nem kerültek fel az előző albumra, és még írnánk hozzá pár számot" - mondta az MTV-nek Gwen Stefani.

A Love, Angel, Music, Baby-ről lemaradt dalok között van kettő is, amit Linda Perry (többek között a sláger What Are You Waiting For szerzője) írt, közülük a Wonderful Life Of Him címűben a Depeche Mode tagja, Martin Gore gitározik.

"Nehéz választani, mert azt szeretném, hogy mindenki hallja az összes dalomat" - tette hozzá az énekesnő, aki azonban nemcsak a lemezkészítéssel foglalkozik, hanem desginerként is sikeres: L.A.M.B. nevű ruhakollekciója tehetséges tervezőként mutatta be.

Most új irányba fordult, és jelenleg a Hewlett Packarddal közösen a Harajuku Lovers márkájú digitális kamera különleges változatán dolgozik.

"A kamera kiegészítő mindenki számára. Arra gondoltam, milyen jó lenne, ha lenne egy fényképezőgép, mely megy az ember ruházatához. Passzol még a fehérneműkhöz is, amit megalkotok" - mondta ezzel kapcsolatban az énekesnő. A június 15-től kapható kollekcióban lesz még kalap, mobiltartó, kézitáska és póló is, sőt augusztustól L.A.M.B. cipők is forgalomba kerülnek.