Eljegyezték Avril Lavigne-t

Vágólapra másolva!
A húszéves kanadai énekesnő kezét honfitársa, Deryck Whibley kérte meg, aki Lavigne-hoz hasonlóan sikeres zenész: a Sum 41 frontembere. Az egy tartományból származó pár most Los Angelesben lakik együtt.
Vágólapra másolva!

A nemrég nálunk koncertező Avril Lavigne ugyanúgy Kanada Ontario nevű tartományában nőtt föl, mint Whibley, és már jó ideje ismeri vőlegényét. A pár állítólag tavaly év végén közösen vett házat Los Angelesben, és ezt követte most az eljegyzés.

Már tavaly ősszel is megjelent ugyan az állítólagos eljegyzés híre, ezt azonban az előadók menedzsmentjei még cáfolták, most viszont ők is megerősítették az információt. Whibley az énekesnő európai turnéjának utolsó hétvégéjén kérte meg Lavigne kezét, az esküvő időpontjáról viszont még nem tudni.

Mind Lavigne, mind pedig Whibley világszerte ismert és népszerű előadó, előbbi mindkét lemezével milliós eladási adatokat produkált, míg az újdonsült vőlegény zenekara, a Sum 41 is a pop-punk egyik legfelkapottabb formációja, legutóbbi lemeze, a Chuck is a Billboard Top 10-be került.