Vágólapra másolva!
A punkrockkal dúsított elektronikus zenéjéről és látványosan nonkonformista megjelenéséről egyaránt híres Prodigy válogatásalbummal jelentkezik a nyár végén. A lemez dupla album lesz, mely tartalmazza majd az összes eddig megjelent kislemezt, plusz egy rakás különlegességet.
Vágólapra másolva!

A Prodigy-rajongók már kezdhetik fenni a fogukat az augusztus 22-i megjelenéssel beígért dupla albumra. Az új kétlemezes album a Their Law: The Singles 1990-2005 címet viseli majd, melynek egyik korongján az összes eddig megjelent Prodigy-kislemez gyűjteménye található majd, a másikon pedig számos exkluzív anyag.

Korábbi nem hivatalos híresztelésekkel ellentétben a második CD nem egy drum and bass remixgyűjtemény lesz, hanem tartalmaz majd néhány új nótát, egy-két remixet, élő felvételeket és átdolgozásokat is. A dupla lemez mellett megjelentetnek egy 2-3 bakelites verziót is, melyen ténylegesen drum and bass-remixek kapnak helyet, és talán ezek közül is rákerül egyik-másik az album második korongjára.

Az elkötelezett Prodigy-fanatikusoknak talán nem is kell mondani, hogy miket hallhatnak majd az új anyag első lemezén, hiszen fejből tudnák sorolni a kislemezeket, ám a kevésbé szakavatott olvasóknak talán némi támpontot ad néhány olyan kultikus számcím, mint az 1991-es Everybody in the Place, a '92-es Out of Space vagy a kislemezként is klasszikussá vált Voodoo People, Poison, Breathe vagy a Smack My Bitch Up. Természetesen az utóbbi időben született slágerek sem maradhatnak le, úgy mint a Girls vagy a Hotride.

A Prodigy a nyarat egyébként a Their Law-t felvezetendő koncertezéssel tölti. Többek között olyan fesztiválokon játszanak majd, mint a V Festival, ahol képviselteti magát a világsztárok színe-java az Oasistől a Chemical Brothersig, de emellett természetesen saját koncerteket is szerveznek. Rossz hír a magyar rajongóknak, hogy ezen a nyáron a hivatalos honlap tanulsága szerint a kontinensen csak Spanyolországig jutnak, így hazánkba vagy a környező országok valamelyikébe nem látogatnak el.