A Katrina pusztítása megihlette Jackót

Vágólapra másolva!
Michael Jackson egy jótékony célú kislemezzel tér vissza a popvilágba, és ebben a legnagyobb amerikai sztárok lesznek segítségére, Mariah Careytől Snoop Doggig.
Vágólapra másolva!

A Reuters Jacko szóvivőjét idézi, aki szerint a 47 éves popsztár a Katrina hurrikán áldozatainak javára venne fel egy új dalt. A kislemezen rajta, Careyn és Snoop Doggon kívül részt venne még Jay-Z, Lenny Kravitz, James Brown, Wyclef Jean, Lauryn Hill, Missy Elliott, Ciara, Babyface, R. Kelly, Mary J. Blige, Yolanda Adams és a hetvenes évek soul-ikonja, az O'Jays zenekar.

"Michael Jackson továbbra is keres még előadókat, akik rész vennének vele ebben a projektben, amiről szerényen azt reméli, hogy mindenkinek segítségére lesz, akik valamilyen módon érintettek ebben a tragédiában" - mondta Raymone Bain.

Jackson, aki a nyolcvanas években több mint 60 millió dollárt gyűjtött össze az afrikai éhezők megsegítésére a We Are The World című dalra épített kampányával, a múlt héten jelentette be, hogy úgy megindította a Katrina pusztítása, hogy elhatározta, dalt ír a hurrikán áldozataiért.

A szóvivő azt is elmondta, hogy Jacko, aki megnyert pere óta Bahreinben tartózkodik, a felvételre visszatér majd az Egyesült Államokba. A szám munkacíme egyébként From The Bottom Of My Heart, és az eladásokból származó összes bevétel a hurrikán áldozatait illeti majd.