Töltsd le Madonna új számát!

Vágólapra másolva!
Madonna ABBA-hangmintát is tartalmazó új száma és az összes eddigi lemeze már letölthető a T-Online Zeneáruházból! Nemsokára itt az új albuma, a Confessions On A Dancefloor is.
Vágólapra másolva!

Az ötvenhez közelítő, de a megújulásra még mindig képes Madonna újra felveszi a kesztyűt, és követi Kylie Minogue-ot vagy éppen Gwen Stefanit a diszkóba, és esze ágában sincs nyugis háttérzenét csinálni. Tizedik lemezének a beszédes Confessions On A Dancefloor (Vallomások a táncparketten) lesz a címe, és erről az első szám, a Hung Up már hatalmas felhajtás közepette került a rádiók playlistjeibe világszerte. Sőt, a szám letölthető már a T-Online Zeneáruházból is.

Madonna tehát nincs tekintettel sem saját, sem rajongóinak korára: a Gimme, Gimme, Gimme című ABBA-sláger dallamával invitál mindenkit megújult honlapján a hetvenes évek diszkóinak világába. A meghatározó jelentőségű svéd zenekar dalszerzői, Benny Andersson és Björn Ulvaeus megadták az engedélyt, hogy az énekesnő felhasználhatja a dal hangmintáját a Hung Up-ban, és ez majdnem egyedi eset.

"Rengetegen szeretnék felhasználni a dalainkat, de mi általában kapásból nemet mondunk" - árulta el Benny Andersson a Telegraphnak. "Ez a második eset, hogy rábólintottunk a dologra, ugyanis csodáljuk Madonnát és amit elért."

Természetesen a svédek anyagilag sem járnak rosszul, hiszen előnyös feltételeket sikerült kicsikarniuk Madonnától, így a Hung Up nekik is jövedelmező lehet majd. A siker azonban borítékolható, Andersson is első hallásra beleszeretett a dalba, és vélhetően így lesz majd ezzel sok millió zenehallgató is.

A Hung Up tehát már letölthető a Zeneáruházból, ahol ezzel egy időben már az összes eddigi Madonna album is hozzáférhető, és így lesz majd a november 14-én megjelenő új lemezzel, a Confessions On A Dancefloor-ral is.