A Darkness énekese netkalózokra vadászik

Vágólapra másolva!
Justin Hawkins, a leghíresebb online aukciós oldalon, az eBayen vásárolta meg saját zenekara, a Darkness új lemezét. Utóbbiról azt kell tudni, hogy hivatalosan még meg sem jelent.
Vágólapra másolva!

A Darkness második albuma, a One Way Ticket To Hell... And Back a hónap végén jelenik majd csak meg, de egy példányt már árulnak az eBayen. A zenekar frontemberének végül sikerült megszereznie a CD-t, igaz, ez 350 fontjába került, ami mintegy 130 ezer forintnak felel meg.

Hawkins azzal a szándékkal vette meg a lemezt, hogy visszakeresse, ki is bocsáthatta azt áruba. Ez a személy a feltételezések szerint a zenekar vagy a lemezipar belső köreihez tartozik. Mindezt a CD-be rejtett egyedi kód alapján nem lesz nehéz kideríteni.

"Visszavásároltam a saját lemezünket attól az embertől, aki felrakta azt az eBay-re. Nekem 350 fontba került, a boltokból pedig egy tízesért lehet majd kapni, méghozzá a borítóval együtt" - magyarázta Hawkins.

"Kódolva van, névvel, számmal együtt, szóval tudni fogjuk, hogy kié, ki terjesztette, és nem lesz jó neki. Jogi úton eljárás indul ellene, továbbá soha többé nem fog lemezeket kapni a kiadónktól."

A Darkness lemezét egy kislemez előlegezi majd meg november 14-én, One Way Ticket címmel.