Megfogyatkozott a Sugababes

Vágólapra másolva!
Immáron hivatalossá vált, hogy Mutya Buena távozik Európa No.1 lánycsapatából, a Sugababesből. Természetesen Heidi és Keisha tovább folytatja a közös munkát, és a menedzsment segítségével már meg is találták Mutya utódját.
Vágólapra másolva!

Mutya így indokolta döntését: "Fantasztikus volt a Sugababes tagjának lenni, büszke vagyok arra, amit a lányokkal elértük. Pusztán magánéleti okai vannak távozásomnak. Tizenhárom éves korom óta a Sugababesben énekelek, a zenének szenteltem az életemet. Úgy gondolom, hogy mindenki életében eljön az idő, amikor átgondolja az életét, jövőbeli terveit. Én is ezt tettem, és ráébredtem arra, hogy nem lenne fair magammal, Heidivel, Keishával és főleg a rajongókkal szemben, ha nem nyújtanék százszázalékos teljesítményt az elkövetkezendő években. Természetesen a kiválásom nem jelenti a Sugababes végét. Mind egyetértettünk abban, hogy egy új lánnyal kiegészülve a csapatnak folytatnia kell. Azt megígérhetem, hogy kapcsolatban maradunk a lányokkal, sőt a kislányomat, Tah-t is rendszeresen elviszem majd Sugababes-koncertre."

Mark Hargreaves menedzser sietett is mindenkit biztosítani arról, hogy Mutya, Heidi és Keisha barátsággal vált el, sőt, ezentúl is tartani fogják a kapcsolatot. Hétéves fennállása alatt a Sugababes Európa legnépszerűbb és legsikeresebb lánycsapatává vált.

Legutóbbi, Taller In More Ways című albumuk első lett a brit albumlistán, a lányok Push The Button című kislemezdala szintén vezette a brit listát, sőt, Európa-szerte az év egyik nagy slágere lett. A Sugababes utolsó két albuma, a Three és az Angels With Dirty Faces tripla platina státuszt ért el Nagy-Britanniában (mindkettőből 900.000 példány kelt el).