Nyerj jegyet a Rapülők koncertjére!

2006.01.05. 16:23

A rádiókban már hallhatjuk az új Rapülők-lemez néhány számát, a nagy visszatérést jelentő koncertig pedig alig több, mint két hét van hátra: Geszti Péter triója január 20-án és 21-én is fellép a Budapest Sportarénában. Játssz velünk az öt két főre szóló belépőjegy egyikéért!

Teljes gőzzel folynak a Rapülők harmadik, Riszájkling című lemezbemutató koncertjének előkészületei. A színpadképért felelős háttértáncosokat már kiválasztották, de a Rapülők klasszikus hármasa - Geszti Péter, Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor - mellett több vendégművész is hivatalos a koncertre. Somló Tamás már az előző lemezeken is dolgozott együtt a trióval, rajta kívül Auth Csilla, a bon-bonos Szolnoki Péter, Tunyogi Orsi és Szulák Andrea is fellép majd. A Némber One-t pedig három igazi díva: Oroszlán Szonja, Dobó Kata és Gubás Gabi személyesíti majd meg. Azon sem kell majd meglepődnünk, ha az Arénában egy erőteljes, a többitől minden értelemben elütő hangot hallunk felcsendülni: néhány hete Gregor József is rábólintott a Rapülők felkérésére.

"Ékes példája ez annak, amikor a szakma és a magánélet találkozik. Gregor József nagyon régóta a kedvenc basszushangom Magyarországon.  Rendkívüli és nagyon nagy művésznek tartom. Annak idején, amikor a magánélet kanyarai miatt jobban megismertük egymást, nagyon megkedveltem a belőle áradó természetesség, őserő és szeretet miatt. Büszke és hálás vagyok, amiért elvállalta ezt a felkérést. Nagyszerű játék lesz ez, amelyben ő a legjobb játékos" - lelkendezett Geszti Péter.

Mivel az eredetileg meghirdetett január 21-i fellépésre roppant gyorsan elfogytak a jegyek, egy nappal korábban, január 20-án is lesz egy Rapülők-koncert az Arénában - várhatóan szintén telt házzal. Tíz olvasónknak mi biztosítjuk a bejutást, ehhez nem kell mást tenni, mint a keretes írásunkban feltett kérésre válaszolni és bízni abban, hogy kedvez a szerencse.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK