Pete Doherty depressziós

Vágólapra másolva!
A heti rendszerességgel letartóztatott Pete Doherty mániás depresszióban szenved, állítják brit lapok.
Vágólapra másolva!

A The Sun szerint a Babyshambles zaklatott életű frontembere gyakori látogatója a londoni Homerton kórháznak, ahol az énekest mániás depresszióval kezelik, miután egy klinikai pszichológus ezt a betegséget állapította meg nála.

Dohertynek meggyőződése, hogy problémáit nagyrészt édesapjától való elidegenedése okozza, a papa ugyanis szigorú őrnagy volt a brit hadseregben.

"Antidepresszánsokat és orvosi tanácsokat kap, és hisz benne, hogy ez az út vezet előre" - mondta egy név nélkül nyilatkozó bennfentes.

Mindez persze nem lehet indok arra, hogy Dohertyt a héten újra letartóztatták, a változatosság kedvéért most autólopás (és persze kemény drogok birtoklása) miatt. A volt Libertines-frontembert Birminghamben csípték el a rendőrök hétfő este, két másik, meg nem nevezett férfi társaságában, akikről csak annyit tudni, hogy a skóciai Dundee városából jöttek.

A bevallottan kábítószerfüggő Dohertyt és társait óvadék ellenében szabadon engedték, de március 8-án jelenése lesz a bíróságon, ahol számos korábbi ügyeinek egyikét tárgyalják majd.