Vágólapra másolva!
Michael Jackson ellen mégsem emel vádat az illetékes kaliforniai hatóság, mivel az énekes hajlandó kifizetni a Neverland birtokán dolgozó 69 ember elmaradt bérét.
Vágólapra másolva!

A hatóságok még a múlt héten zárták le a Neverland-birtokot, miután kitudódott, hogy a popsztár december óta adós alkalmazottainak bérével és az értük fizetendő egészségügyi járulékkal, ami együttesen közel 87 millió forintnak megfelelő összeg. Ehhez jön még a mintegy 22 millió forintos bírság, amelyet a hatóságok szabtak ki az ügy miatt Jacksonra, akinek 24 órát hagytak a munkaügyi szervek, hogy kiegyenlítse tartozásait. A hírek szerint Jackson pénzügyi tanácsadói csütörtökön személyesen adják át az alkalmazottaknak bérüket.

"Nincs szükség vádemelésre az ügyben jelen pillanatban, ugyanis a legfőbb érdekünk az, hogy az alkalmazottak megkapják elmaradt járandóságukat, és ez most biztosítottnak tűnik" - mondta Robert Jones, a kaliforniai munkaügyi hatóság képviseletében.

Michael Jacksont utoljára júniusban látták a Neverland Ranchen, ugyanis a 47 éves hajdani popkirály és három gyermeke ma már nem a Santa Barbara közelében lévő, mintegy ezer hektáros birtokon, hanem Bahreinban él.