Pink heroinista volt

Vágólapra másolva!
Az énekesnő egy interjúban beszélt arról, hogy tizenévesen gyakran nyúlt a drogokhoz, sőt egy ideig heroinnal próbálta feledtetni a szülei válása okozta fájdalmát.
Vágólapra másolva!

Pinknek 13 éves korában váltak el a szülei, és ekkor kapott rá a heroinra, amellyel az idén 27 éves énekesnő csak 1995-ben állt le.

"A heroin szörnyű dolog" - mondta Pink a The Sunnak. "Saját tapasztalatomból tudom, hogy mit művel az emberekkel, és ezt nem volt jó látni. Én szerencsére sosem kerültem a hatása alá annyira, hogy kezelésre legyen szükségem. Három barátom is heroin-túladagolásban halt meg."

Az énekesnő kitért a heroin- és crackfüggő Pete Dohertyre is: "Úgy tűnik, mintha szerinte erről szólna a rock and roll. Ami elég szomorú. Én úgy tapasztaltam, hogy mindenki valami mást keres a kapcsolataiban, a kábítószerben, mindenben. Néha az életed tele van kudarccal és fájdalommal, és a drogok segítségével megfeledkezhetsz róluk. A vége pedig az lesz, hogy vagy meghalsz, vagy legalábbis az egészséged hazavágja. Pete nincs kellemes helyzetben, de remélem, megtalálja, amit keres."

Pink új lemeze egyébként április 3-án jelenik meg I'm Not Dead címmel, mely albumról a zenetévék már hetek óta játsszák a Stupid Girls című számának videoklipjét.