Vágólapra másolva!
Egyes lapértesülések szerint a vártnál súlyosabb következményei lettek annak, hogy a Rolling Stones gitárosa a Fidzsi-szigeteken leesett egy pálmafáról, és így agyvérzés miatt meg kell operálni.
Vágólapra másolva!

A bizarr baleset még a múlt hét végén történt, amikor is Richards és a Stones másik gitárosa, Ronnie Wood kókuszdióért másztak fel egy pálmafára a Fidzsi-szigeteken található, Wakaya Club nevű luxusüdülőhelyen, ám Richards elvesztette az egyensúlyát, és a földre esett.

Az első jelentések szerint a gitáros csak könnyebb zúzódásokat szenvedett, és ezért hamar kiengedték abból az új-zélandi kórházból, ahová először szállították, ám a The Sun szerint továbbra is tompa fejfájásra panaszkodott, és a vizsgálatok enyhébb agyvérzést mutattak ki. Ennek eredményeként Richards a közeljövőben a műtőasztalra kerül, ahol lecsapolják a koponyájában keletkezett vérömlenyt.

A The Sun és az NME által közölt információt egyelőre a Rolling Stones szóvivője még nem erősítette meg. Annyi biztos, hogy a zenekar turnéjának európai szakasza az eredeti tervek szerint május 27-én indulna Barcelonában.