Hallgasd meg a Tankcsapda új lemezét és nyerj!

2006.05.03. 16:06

Mindenki vár valamit címmel jelent meg a Tankcsapda legújabb lemeze, melyről az első slágert meg lehetett venni a Zeneáruházból. Most itt a lehetőség, hogy meghallgasd az egész albumot egyben, szerda déltől csütörtök délig. Ha tetszett, akkor pedig nyerd is meg, vagy találkozz a Tankcsapda tagjaival a budapesti koncerten!

A Tankcsapda új stúdióalbuma és az azt követő turnéja az év egyik legjobban várt zenei eseménye Magyarországon. Közülük sokan a Zeneáruházból letöltve hallották először az együttes új számát, a Nem kell semmi-t.

A Lukács László énekes/basszusgitáros/szövegíró által vezetett Tankcsapda pár év alatt lett reményteljes debreceni garázsbandából az ország egyértelműen legsikeresebb rockzenekara, ráadásul mindezt anélkül tették, hogy közben vállalhatatlan kompromisszumokat kötöttek volna.

Az előző albumot egy lírai rockballada tette még sikeresebbé, és ez a közönség egy részét elbizonytalanította. Őket nyugtatta meg Lukács László, hogy most nem kell hasonlóktól tartani: "Az mindenképpen elmondható, hogy lendületes rock'n roll lemez lesz, mondjuk úgy, hogy old-school-tankcsapdás, igazi rock'n roll lemez. Úgy érezzük, hogy ez egy mindenféle balladáktól meg popnótáktól mentes album lesz!"

Az ígéretekhez híven a tempón sem igen lassítanak, a lemez szinte végig lendületes és pörgős, de mindemellett a Mindenki vár valamit egy kellően változatos és színes lemezanyag lett, amely az eddigiek mellett minden bizonnyal sok újabb rajongót állít majd a zenekar mellé. 

Aki még idáig nem szerezte be, most meghallgathatja az egész albumot, illetve részt vehet az [origo] Tankcsapda-játékában, melyben CD-t, illetve koncertjegyet lehet nyerni, utóbbi kiegészül egy találkozással is az együttes tagjaival a backstage-ben.

Tankcsapda-játékunkban három példányt sorsolunk ki a zenekar Mindenki vár valamit című CD-jéből. Kérdésünk: melyik legendás punkzenekar előtt tiszteleg új lemezén az együttes? (A válasz kiderül az új albumot bemutató cikkünkből.)

A helyes megfejtéseket május 12-ig a nyeremeny@origo.hu címre várjuk. A levél tárgya ez legyen: Tankcsapda.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK