Vágólapra másolva!
A Rolling Stones szóvivője ugyan a múlt héten még cáfolta, hogy agyműtét várna Keith Richardsra, a mostani hírügynökségi jelentések szerint a gitáros már túl is van az operáción. A Stones európai turnéja csúszni fog.
Vágólapra másolva!

A New Zealand Herald számolt be először hétfőn arról, hogy a 62 éves gitároson agyműtétet hajtottak végre ugyanabban az aucklandi kórházban, ahol a balesete után szállították. Richards agyából egy vérrögöt kellett eltávolítani, miután állandó fejfájásra panaszkodott. Ezek után az orvosok úgy látták jónak, ha egy apró műtéti beavatkozással megszüntetik a nyomást a zenész fejében (az ilyen műtét azonban a páciens fejének meglékelésével jár).

Egyes lapértesülések szerint már a múlt héten kiderült, hogy a vártnál súlyosabb következményei lettek annak, hogy a Rolling Stones gitárosa a Fidzsi-szigeteken leesett egy pálmafáról, és a vizsgálatok enyhébb agyvérzést mutattak ki.

Bár a zenekar szóvivője a múlt héten cáfolta, hogy műtétre lenne szükség, ugyanis Richards jól érzi magát, és akkor az volt a hivatalos álláspont, hogy a május végén induló turnét sem kell majd elhalasztani. Most viszont már biztos, hogy a május 27-i barcelonai és a május 29-i madridi koncert későbbi időpontban lesz, mert a gitáros felépülése több hetet vesz majd igénybe.