Négyesben is folytatja a harmincas fiúcsapat

Vágólapra másolva!
A feloszlása tízéves évfordulóján újra összeálló Take That nem elégszik meg a turnéval, új album kiadását is tervezi. Még Robbie Williams nélkül is.
Vágólapra másolva!

Sokan azt gondolták, hogy a kilencvenes évek legsikeresebb brit fiúcsapata, a Take That újra összeálló tagjai gyorsan lenyomják a turnét, bezsebelik a belőle és a kiadott válogatáslemezből befolyó összeget, aztán ülnek tovább a babérjaikon.

Most azonban az együttes lemezszerződést írt alá a Polydor Records-szal, amelynek értelmében ősszel, teljesen új anyaggal jelentkezik a Take That. Pontosabban a négy megmaradt tagja, hiszen a leghíresebb, Robbie Williams nem vesz részt az újjáalakulásban (noha egyes hírek szerint felbukkan majd valamelyik koncerten).

Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange és Howard Donald között megoszlanak majd a dalszerzői feladatok: "Nagyszerű, hogy ennyi idő után újra együtt dolgozhatunk" - lelkendezett Owen. "Tényleg jó lemezt szeretnénk csinálni, méghozzá a legjobbat, amit valaha is készítettünk."

A Take That 1996-ban oszlott fel, de Robbie Williams már az előző évben kiszállt a csapatból, és azóta is külön utakon jár, példátlanul sikeres szólókarrierjét pedig vélhetően nem akarja feláldozni egy lejárt szavatosságú produkció újjáélesztése érdekében. Az újraegyesülésben az is szerepet játszhat, hogy a többi volt tagnak szólóban közel sem ment olyan jól: Barlow és Owen eleinte arattak ugyan kisebb-nagyobb sikereket, de az új évezredre már lekerült a nevük a listákról.