Vágólapra másolva!
Ha már futballvébé, akkor kocsma is dukál a férfiembernek, legalább négyévente egyszer. Ha nincs otthon nagyképernyős plazmatévé, ha az asszony mást akar nézni, vagy csak egyszerűen jól esik a haverokkal együtt szurkolni a kedvenc csapatnak, akkor nincs más hátra, irány a legközelebbi vendéglátóhely! Vagy utcai kivetítő, gyakorlatilag mindegy, ki mit szeret. Utánajártunk, idén hol őrjönghetünk együtt a fővárosban másokkal - a körkép természetesen nem teljes, nem is lehet az, tekintve, hogy megszámlálhatatlan sok hely van, ahol legalább egy tévé akad.
Vágólapra másolva!

Milyen a hangulat?
Vélhetően majálisszerű, hiszen meccsnézésen kívül focipályákon mérhetik össze tudásukat a jelenlevők, akik akár az egész családdal kimehetnek a Műjégre. A Telekom VB Parkban ugyanis az óriás kivetítő mellett ugrálóvár, strandfoci, vizifoci, sörsátor és körbár is várja a vendégeket, de lesz csocsóasztal és még további játékokra is sor kerül majd. Lehet majd netezni is, ha e-mailen akarjuk megfricskázni a vesztes csapatnak otthon szurkoló haverunkat, de a lényeg természetesen a meccsnézésen lesz, és a kivetítő előtt borítékolhatóan fergeteges lesz az atmoszféra, akár reggel 7-től hajnali 4-ig is.

Kiknek ajánljuk?
Tulajdonképpen a legszélesebb rétegnek, hiszen gyakori probléma a focivébék alatt, hogy a családfő egy hónapra eltűnik a tévéfotelben, miközben a többiek magukra vannak utalva. Így most nemcsak, hogy az asszony is tud otthon tévézni, de még a gyerekekre sem neki kell majd felügyelnie. De nemcsak családapákat várnak a kivetítő elé, hiszen gyaníthatóan itt gyülekezik majd mindenki, aki üvölteni szeret meccsnézés közben, és itt végre nem kell tekintettel lenni senkire, igazi meccshangulat várható. Főleg, hogy a Telekom VB Parkba fér majd be a legtöbb szurkoló a nyilvános meccsnéző helyek közül Budapesten.

Mennyibe kerül?
A belépő 500 Ft, amiből 200-at levásárolhatunk.
A legolcsóbb sör: Soproni, négydecis poharakban 250 Ft.

Hol van?
Városligeti Műjégpálya, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5.