Gégerákkal küzd az Aerosmith zenésze

Vágólapra másolva!
A veterán rockzenekar basszusgitárosát, Tom Hamiltont gégerákkal kezelték hetekig, melynek eredményeként valószínűleg csatlakozhat az Aerosmith őszi turnéjához.
Vágólapra másolva!

Az 54 éves zenész hét héten keresztül kapott sugárkezelést, és a következő hónapban családi körben lábadozik majd - nyilatkozta az Aerosmith sajtósa, Marcee Rondan, aki szerint Hamilton úgy tervezi, részt vesz majd az együttes turnéján.

Az Aerosmith és a Mötley Crüe közös, Route of All Evil elnevezésű turnéja szeptember 5-én indul az ohiói Columbusban, és november 24-én ér véget Floridában, és kezdetben Hamiltont az együttes régi barátja, David Hull pótolja majd, aki korábban a gitáros Joe Perryvel zenélt együtt.

Hamilton, aki az Aerosmith alapító tagja, az előzetes várakozások szerint október közepén foglalhatja vissza helyét a zenekarban, melyből nem ő az egyetlen idén, aki orvosi beavatkozásra szorult: az énekes Steven Tylert márciusban a torkával műtötték meg, aminek következtében hónapokig nem énekelhetett, és ezért a zenekar több fellépést is kénytelen volt lemondani.

Az Aerosmithnek egyébként október 10-én egy újabb válogatáslemeze jelenik meg The Devil's Got A New Disguise címmel, melyen két új dal is hallható lesz majd.