Vágólapra másolva!
A Rolling Stones hírhedten önpusztító gitárosa egy interjúban bevallotta, hogy már nem él drogokkal - mert már nem elég erősek.
Vágólapra másolva!

A 63. életévét idén betöltő gitáros a Q magazinnak adott interjújában mondta el a meglepő hírt, és a döntést a kábítószerek gyengülő minőségével indokolta: "Szerintem nagyon leromlott a minőségük. Már minden anyagból csak kiveszik a lényeget" - panaszkodott Keith Richards.

"Nem szeretem, hogy a mai drogok csak az agyra hatnak ahelyett, hogy csak a vérkeringésbe kerülnének be. Ezért nem élek velük többé" - folytatta az indoklást a zenész, aki idén egy bizarr balesettel került a lapok címoldalára: a Fidzsi-szigeteken leesett egy pálmafáról, és a vizsgálatok enyhébb agyvérzést mutattak ki. Ezért kisebb agyműtétet végeztek rajta, hogy lecsapolják a koponyájában keletkezett vérömlenyt.

Richards erről is beszélt az interjúban, és nem felejtette el megemlíteni, hogy a műtét utáni kórházi kezelést nagyon is élvezte: "Néhány hétig morfiumoztak. Próbáltam kipréselni minél többet az éjszakás nővérből, aki nagyon készséges volt."