Két koncertet is ad a Piramis

Vágólapra másolva!
Az óriási érdeklődésre való tekintettel a Piramis karácsonykor két alkalommal is színpadra lép a Papp László Budapest Sportarénában. A csapat nemrég ünnepelte megalakulásának harmincadik évfordulóját.
Vágólapra másolva!

A hetvenes, nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb hazai együttese, a Piramis a nyár folyamán jelentette be, hogy hosszú időn után újra egy színpadon kívánnak koncertezni, melynek legfőbb apropója egy kerek évszám: a Révész Sándor, Som Lajos, Závodi János, Gallai Péter és Köves Miklós alkotta Piramis megalakulásának 30. évfordulója, mely igazándiból a múlt évben volt esedékes. Akkor, 2005 őszén mégsem volt alkalma a zenekarnak együtt ünnepelni, így idén karácsonyra áll össze eredeti felállásban a legendás csapat.

A Piramis eredetileg egy koncertet tervezett december 26-ra a Papp László Budapest Sportarénába, de a jegyek rohamos fogyása indokolttá tette, hogy egy újabb időpontot is beiktassanak, így december 27-én is láthatja őket a nagyközönség. Mindenképp különleges eseménynek számít ez a koncert, mivel a Piramist ezen a helyszínen - pontosabban a Sportaréna elődje, a Budapest Sportcsarnok színpadán - utoljára tizennégy évvel ezelőtt láthattuk élőben együtt. Bár akkor is nem kevesebb, mint öt alkalommal töltötték meg a sportcsarnokot, idén pedig két este már biztos, hogy fellép a zenekar.