Együtt jótékonykodik Ákos és a Kispál

Vágólapra másolva!
A VOLT Fesztivál egy különleges karácsonyi kiadvánnyal rukkolt elő: a hazai előadók krémjének - Ákostól, a Tankcsapdán át a Kispál és Borzig -  közreműködésével egy jótékonysági albumot dobnak piacra. A lemez teljes bevétele a Vakok Batthyány László Gyermekotthonának utalják át.
Vágólapra másolva!

A VOLT Fesztivál szervezői által megjelentetett, 17 dalt számláló albumon a legnagyobb nevek között több karácsonyi sláger sajátos feldolgozása is hallható. Az ünnephez méltó összefogás jegyében a CD valamennyi közreműködője az eladásból származó teljes bevételt a Vakok Batthyány László Gyermekotthona javára ajánlja fel.

A lemezen több feldolgozás is található, így például a hazai poptörténelem egyik legismertebb karácsonyi dala, a Piramis Ajándék című dalát a Roy&Adam Trio játssza el. Nem kevésbé slágergyanús a Heaven Street Seven dalválasztása sem, amely Európa elsőszámú karácsonyi slágerét, a Wham!: Last Christmas című dalát hangszerelte újra.

A VOLT-os Ajándék című album az exkluzív feldolgozások mellett további kellemes hangulatú dalokban is bővelkedik. A legnagyobb hazai pop- és rocksztárok közül többen örömmel fogadták a lemez készítőinek felkérését. Ákostól a Kispál és a Borzig, a Tankcsapdától a Quimby-ig, vagy éppen Yonderboitól a Hiperkarmáig számos előadó 1-1 karácsonyi hangulatú dala szerepel az albumon, továbbá az Anima Sound System egykori énekesnője, a jelenleg Londonban élő Németh Juci is készített erre az alkalomra egy karácsonyi dalt. A CD tempósabb szekciója ugyancsak tartogat meglepetéseket a hallgatók számára. Közülük a legismerősebb Pozsi & Basic népzenei alapú dala lehet, ugyanis ennek a részletei naponta többször hallhatók a Magyar Televízió szignáljaként, ezúttal először találkozhatunk a dal teljes változatával.