Karjukat törő dobosok

Vágólapra másolva!
Két népszerű rockzenekar dobosa is kénytelen volt lemondania együttese soron következő turnéját, ugyanis mindketten karjukat törték. A +44 dobosa klipforgatás, míg a Snow Patrol ütőse snowboardozás közben szenvedett balesetet.
Vágólapra másolva!

Bár egymástól függetlenül, de egy időben kényszerült két együttes is arra, hogy a turnéjára dobost kérjen kölcsön, egyaránt baleset miatt. A Blink-182 két tagjából alakult +44 dobosa, Travis Barker még tavaly szeptemberben, egy klipforgatás során törte el a karját, ám ez csak később derült ki, és addig Barker több fellépést is végigjátszott. A törés nem is gyógyult megfelelően, és ezért a zenésznek most haza kellett utaznia Los Angelesbe az együttes európai koncertkörútjáról, amely hétfőn indult Bécsben, ám a mohikánfrizurájáról és tetoválásairól híres dobos nélkül.

Ugyancsak szerencsétlenül járt a skót Snow Patrol dobosa, Jonny Quinn, aki a francia Alpokban snowboardozott - a zenekar nevét nézve ezt mondhatjuk a sors iróniájának is -, amikor rosszul esett és eltörte a karját. Mivel a törés gyógyulása hónapokat vesz igénybe, a március elején induló turnén a zenekar régi barátja, Graham Hopkins helyettesíti majd (ő a Therapy? lemezén dobolt már egyebek között).

A tavalyi évben egyébként a Snow Patrol adta el a legtöbb lemezt az Egyesült Királyságban, és a Chasing Cars című rádióslágernek köszönhetően az albumból már több mint 3 millió fogyott világszerte.