Újratölt a Depresszió

Vágólapra másolva!
A Depresszió zenekar a rövid év végi pihenő után már el is kezdett készülni a 2007-es koncertidényre. Márciusban indul útjára a zenekar országjáró turnéja, a múlt ősszel megjelent Az ébredés útján című album lemezbemutató koncertsorozatának második felvonása, az Újratöltés turné, melynek csúcspontja az április 14-i Petőfi csarnokos fellépés lesz.
Vágólapra másolva!

A 2006-ban megjelent Az ébredés útján című Depresszió album rögtön a MAHASZ-lista második helyén nyitott, és a siker gyümölcseit a négytagú rockzenekar újabb turnéval szeretné learatni. Március első napjaiban veszi kezdetét az Újratöltés turné, mely a tavaly őszi lemezbemutató turné második etapja lesz.

A Depresszió hosszú évek után színpadra lép Veszprémben és Nyíregyházán is, illetve a mostani lesz az együttes első önálló soproni koncertje. Miskolcon és Szegeden már jó ideje csak fesztiválokon játszott az együttes, de most ezek a városok is bekerültek a turné állomásai közé. A tavaszi turné legnagyobb megmérettetése mégiscsak az április 14-én megrendezésre kerülő Petőfi csarnokbeli koncert lesz, mely után az egyesek által a Tankcsapda örökösének tartott budapesti együttes legközelebb csak ősszel játszik a fővárosban. A turné vendégzenekara egyébként a Partyzán nevű banda lesz.