Jack White Elvis lesz

Vágólapra másolva!
A White Stripes és a Raconteurs zenekarokból is ismert Jack White hamarosan Elvis Presleyként tűnik fel a mozivásznon, ugyanis a zenész a napokban fogadta el egy filmgyártó cég felkérését. A Walk Hard címet viselő alkotás valójában egy paródia lesz.
Vágólapra másolva!

Jack White hamarosan Elvis Presley alakjában fog feltűnni a filmvásznon. A Walk Hard címet viselő új hollywoodi produkció egyik főszereplője lesz a gitáros-énekes, aki a múltban már több alkalommal bizonyíthatott színészi készségeiről. A mozikban először a 2003-as Nicole Kidman, Jude Law és Renée Zellweger főszereplésével készült Hideghegy (Cold Mountain) című alkotásban tűnt fel, valamint szintén ugyanebben az évben Jim Jarmusch egész estés mozijában, a Kávé és cigaretta (Coffee and Cigarettes) című filmben Meg White-tal közösen szerepeltek.

A most készülő Walk Hard című hollywoodi eposz a 2005-ös Johnny Cash életéről készített film, A nyughatatlan - eredeti címén Walk The Line - paródiája lesz, melynek egyik vicces szereplőjeként láthatjuk Jack White-ot, méghozzá Elvis Presley alakjában, a főszerepet egyébként John C. Reily alakítja majd, aki Johnny Cash vagy Roy Orbison figurájához hasonló zenészt testesít meg.

Jack White mindeközben gőzerővel dolgozik az új White Stripes-korongon, mely ha minden igaz, még a nyáron Icky Trump címmel napvilágot is fog látni. Ez lesz a White Stripes hatodik stúdióalbuma, mely a 2005-ös Get Behind Me Satan album folytatása lesz.