Nézd meg Justin Timberlake és Scarlett Johansson flörtjét!

Vágólapra másolva!
A FutureSex/LoveSounds című sikeralbum harmadik dalához készült videoklipben Justin Timberlake tragikus végű románcba bonyolódik Scarlett Johanssonnal. Nézd meg, és nyerj CD-t!
Vágólapra másolva!

A What Goes Around...Comes Around már a harmadik dal, amit kislemezre másoltak ki Justin Timberlake FutureSex/LoveSounds című lemezéről, és egyben a harmadik olyan single is sorozatban, amely vezette a Billboard Hot 100-et.

A dalhoz készített videoklip 2007. február 9-én debütált az iTunes zeneáruházban (ez volt egyébként az első klip, mely az iTunes oldalán volt látható először), és az első négy napban már több mint 50 000 rajongó töltötte le a videoklipet, ami rekordidőnek is számít az iTunes történetében.

A What Goes Around...Comes Around című 9 perces minifilm főszereplője Justin Timberlake és napjaink egyik leghíresebb színésznője, Scarlett Johannson. A klipet Sam Bayer rendezte, aki a Metallicának, Smashing Pumpkinsnak, David Bowie-nak, az Aerosmith-nek és a Green Daynek készített már videoklipet.

Az eseményekben gazdag, izgalmas és erotikus klip nem éppen szalonképes párbeszédeit az a Nick Cassavettes írta, aki az idei év egyik sikerfilmjét, az Alpha Dog-ot rendezte, sőt, a forgatókönyvét is ő jegyzi. A nálunk először majd a Titanic Filmfesztiválon látható film egyik főszereplője, Shawn Hatosy is feltűnik a kisfilmben, amelyben minden van, amit alig tíz percbe bele lehet sűríteni: flört, buli, szex, féltékenység, verekedés és autós üldözés. Ez egyébként Timberlake első klipje, ahol "szókimondó" nyelvezet is járul az erőszakos és erotikus jelenetek mellé.

A klip rendezői változatát nem játsszák a zenetévék, viszont megnézheted itt, és ha helyesen válaszolsz az alábbi kérdésre, nyerhetsz egyet az öt darab FutureSex/LoveSounds CD közül.

A kérdés: A videóban látható autós üldözést melyik szereplő éli túl? Ha tudod a választ, akkor a [email protected] címre küldd el a megfejtést 2007. április 15-ig, a levél tárgya pedig ez legyen: Timberlake.