Egyetlen percre tér vissza az A.D. Studio

2007.05.08. 15:45

Új dallal jelentkezik a kilencvenes évek elejének népszerű hazai popzenekara, az A.D. Studio. Az Egyetlen perc című single csak a Zeneáruházban kapható.

Az A.D. Studio az Álmaimban Amerika című slágerrel robbant be a magyar popzenei életbe éppen a rendszerváltás idején, hogy aztán a korszak egyik legsikeresebb zenekara legyen.

További sikerdalainak - Valami nagy szerelemShakespeare, vagy amit akartokKatonaMint a spagetti - köszönhetően arany-, platina-, sőt gyémántlemezek szegélyezték a zenekar útját. Különösen a bemutatkozó album kelt el nagy példányszámban: több mint 500 ezret vásároltak meg belőle.

Az A.D. Studio újabb két lemezt követően azonban feloszlott, hogy aztán az évtized végén először egy válogatásalbummal térjen vissza, majd 1999-ben egy új nagylemezzel is jelentkezett a zenekar, melyet egy évvel később követett még egy. Ezt követően az együttes ismét szüneteltette határozatlan ideig a közös munkát, ám tavaly ősszel a tagok (Auguszt Bárió, Földes Jimkó és Goodwill Gyuri) újra a folytatás mellett döntöttek.

Ennek eredménye az Egyetlen perc című új album, melynek címadó dala csak letölthető formátumban jelent meg, és kizárólag a Zeneáruházban kapható.

(x)

KAPCSOLÓDÓ CIKK