Saját lemezkiadót alapított Justin Timberlake

Vágólapra másolva!
Justin Timberlake Tennman Records néven saját lemezkiadót hozott létre. A vállalkozásba a Universal Music Grouphoz tartozó Interscope kiadó is beszállt. Sőt Justinnak a Sony BMG egykori vezető emberét is sikerült rávenni a közös munkára.
Vágólapra másolva!

Justin Timberlake mostantól már nemcsak egy hétköznapi popsztár, sikeres előadó és zeneszerző, sőt egy ideje színész is, hanem egy kiadó tulajdonosa is egyben.

Tennman Records néven a napokban saját kiadót alapított, melyben a Universal Music Group egyik kiadótársa az Interscope Geffen A& M is szerepet vállal. A Los Angeles-i székhelyű lemezkiadó kiadványairól, jövőbeni művészeiről túl sokat még nem árultak el, de főleg fiatal tehetségeknek szeretne utat nyitni. "Már alig várom, hogy bemutathassuk a fiatal felfedezettjeinket" - kommentálta a hírt Justin Timberlake.

A fiatal énekes természetesen ott lesz a cég igazgatótanácsában, de a vezető pozícióra a Sony BMG egykori vezetőjét sikerült rábeszélnie, azt a Ken Komisart, aki főleg a tehetségkutatással foglalkozó A&R osztály vezetője volt évtizedeken át a Sonyban. Ezzel vélhetően nem kevés fejfájást fog okozni eddig megjelent szólóalbumait gondozó kiadójának, a Jive-nak, amely pont ennek a Sony BMG óriásnak a tagja. Justin továbbra is a Jive-nál marad, jelenleg még mindig szerződés köti ehhez a lemezcéghez.

Két szólóalbumából, a Justified-ból és a FutureSex/LoveSounds-ből eddig több mint 13 millió példány kelt el világszerte. Legutoljára pedig filmes vonatkozásban tűnt fel, a Shrek idei folytatásához, a 3. részhez kölcsönözte hangját.