Justin Timberlake a Coldplayjel dolgozna együtt

Vágólapra másolva!
Justin Timberlake egy újabb kollaboráción töri a fejét: ezúttal a Coldplay tagjaival szeretne közös dalt készíteni. A fiatal popsztár nagy tisztelője Chris Martinéknak, több nyilatkozatában is a "modern Beatlesnek" titulálta a londoni négyest.
Vágólapra másolva!

A Duran Durannal való kollaboráció után Justin Timberlake most ismét a szigetország felé evezne. Legalábbis legújabb zenei tervei között szerepel, hogy a britek egyik legsikeresebb bandájával, a Coldplay csapatával egy közös dalt vegyen fel.

A 26 esztendős Justin minden álma, hogy az általa a "modern Beatlesnek" titulált zenekarral együtt dolgozhasson, különösen egy duett ötlete mozgatja meg leginkább a fantáziáját. "A Coldplay szerintem az újkori Beatles, nagyon örülnék neki, ha egyszer duettet tudnánk készíteni, főleg a frontemberükkel, Chris Martinnal" - nyilatkozta a Dotmusicnak Timberlake.

A közös munka egyengetésében nagy segítségére lehet producertársa, Timbaland, akiről már több forrásból is lehet tudni, hogy a Coldplay új lemezén is feladatot vállalt, így valószínűleg nem esne nehezére Timberlake-et összehozni imádott bandájával.

A Coldplay egyébként jelen pillanatban is egy londoni stúdió falain belül dolgozgat új lemeze anyagán, mely a 2005-ös X & Y folytatása lesz. Az új Coldplay-korong a tervek szerint jövő év elején lát napvilágot, a producere pedig nem más, mint David Bowie, a Talking Heads és a U2 klasszikus lemezein is dolgozó Brian Eno lesz.