Cáfolja az újabb tagcserét a rekorddöntő csajtrió

Vágólapra másolva!
A héten arról cikkezett az egyik bulvárlap, hogy a Sugababes lányok már keresik is a nemrég csatlakozott Amelle Berrabah utódját. Amelle alig két éve, 2005-ben került a lánytrióba, miután Mutya Buena szólótervei miatt kilépett a csapatból. A trió egyelőre cáfol, de tény, hogy az énekesnő távozása már nem először kerül szóba.
Vágólapra másolva!

Lehet, hogy Amelle Berrabah napjai már meg vannak számolva.

Legalábbis ezt írja a britek legnépszerűbb, de korántsem szavahihető bulvárlapja, a The Sun, amely szerint a Sugababes-es csapattársai megelégelték a lány körüli állandó konfliktusokat, és már nagyban keresik az utódját. Véleményük szerint Amelle hozzáállásával komoly bajok vannak, és attól tartanak, ha így folytatják tovább, a trió sorsa is megpecsételődik, márpedig a lányok szeretnék folytatni a korábbi sikersorozatot. Állítólag már több válogatás is lezajlott a londoni Terminal Studiosban, ahol hamarosan kiderül, hogy Keisha és Heidi mellett ki veszi át Amelle szerepét a trióban.

"Keisha és Heidi igazi profik módjára dolgoznak, ha a karrierükről van szó. Mindenért nagyon keményen megküzdöttek. Amelle-n viszont nagyon látszik, hogy nem veszi komolyan az egészet. Amikor a legutóbbi albumukat rögzítették, Amelle rendszeresen későn esett be a stúdióba, folyamatosan erről ment a vita" - nyilatkozta egy lányokhoz közeli forrás a Sunnak. "Megkapta a lehetőséget, hogy Anglia legsikeresebb lánycsapatában dolgozzon. De a többiek most úgy érzik, elég rendesen cserbenhagyta őket" - vélekedik a szokás szerint titokzatos forrás.

A slágerlistás pozíciók alapján Nagy-Britanniában az évtized eddigi legsikeresebb brit női előadójának számító Sugababes azonban hamar cáfolta a híreket: "A dolgok nem is lehetnének jobbak az együttesen belül. A Sugababes-ben sziklaszilárd a csapategység" - mondta Keisha Buchanan, míg maga Berrabah arról beszélt, hogy alig várja, hogy élőben is előadhassák dalaikat az október 8-án megjelenő új albumról, a Change-ről.

Amelle Berrabah távozásáról egyébként már régebb óta hallhatunk különféle pletykákat. Idén év elején Amelle régi barátját, Freddie Fullert nemi erőszak vádjával tartóztatták le és indult ellene eljárás. A hír sajnos nemcsak Amelle karrierjét, hanem együtteséét is nagyban beárnyékolta, így várható volt, hogy hamarosan tőle is megválnak. A csapatból eddig már két lány szállt ki, Siobhán Donaghy még 2001-ben - akinek a helyére érkezett Heidi Range-, majd 2005-ben Mutya Buena döntött a szólókarrier mellett.