Britney Spears új száma a csúcson

Vágólapra másolva!
Amerikában közel száznyolcvanezren töltötték le digitális formátumban Britney Spears Gimme More című dalát megjelenésének első hetében, s ezzel szerdán a letöltési lista élére ugrott.
Vágólapra másolva!

Britney Spears készülő albumának kislemezként piacra dobott új száma a három hónapja a csúcson tanyázó tinirapper, Soulja Boy Crank That című megasikerét taszította le a trónról.

A korong egyébként a rádiósugárzást, a letöltést és internetes népszerűséget összegző százas Billboard kislemezlista harmadik helyét is megszerezte - utoljára 1999-ben állt ilyen jól az énekesnő, amikor Baby One More Time című dala az első lett.

A Gimme More szeptember 25. óta letölthető, a forgalmazás előtt három héten át nyomták az éterben, s az utolsó héten még a Billboard 68. helyén szerepelt. Utoljára egyébként az énekesnő két éve került föl utoljára a Billboard Hot 100-ra, ekkor a Do Somethin' című szám pont a lista 100. helyére volt csak jó.

A botrányos évet maga mögött tudó popsztárnak igazán jókor jött a siker: szerdán újabb meghallgatáson járt a Los Angeles-i bíróságon, ahol Kevin Federline-nal, volt férjével két kiskorú gyermekük felügyeleti jogáért harcol. Egy héttel ezelőtt a bíró további értesítésig az apának ítélte a kisfiúk kizárólagos felügyeletét.

Mint ismeretes, a múlt hónapban Spears három év után lépett újra színpadra nagyobb nyilvánosság előtt, hogy a Gimme More-t előadja, ám a fellépését szinte minden kritika és más előadók is botrányosan rossznak minősítették. Az első listás eredmények azonban azt mutatják, hogy az énekesnő esetében a negatív publicitás még akár a karrierje javára is válhat.

[origo]/MTI