Gyógyul a Take That sérült tagja

Vágólapra másolva!
A jelek szerint gyorsan gyógyul a Take That-es Howard Donald, aki a múlt héten mellkasi sérülést szenvedett Bécsben. A 39 éves énekes kórházban töltötte az elmúlt napokat, de még pontosan nem tudni, mikor térhet vissza a színpadra.
Vágólapra másolva!

Howard Donald múlt heti balesete után nem volt biztos, hogy egyhamar vissza tud térni társai közé a színpadra és képes lesz folytatni a Take That Beautiful World turnéját.

Az énekes elég szerencsétlenül a mellkasán sérült meg a múlt héten, de az elmúlt napok kórházi kezelése után - látványosan rövid időn belül - akár már szerdán csatlakozhat a banda hamburgi koncertjéhez. A hírt az együttes sajtószóvivője nem tudta megerősíteni, szerinte ugyanis még nem tudják pontosan megmondani, mikor lesz olyan állapotban az énekes, hogy folytatni tudja a turnézást. De hozzátette: "Az előzetes becslések szerint hamarosan."

"Mark, Gary és Jason mindannyian meglátogatták a kórházban Howardot a bécsi koncert utáni este, ahova a táncosok és a teljes zenészstáb is elkísérte az együttest, hogy Howardot jobb kedvre derítsék. Mindannyian remélik, hogy már a héten Németországban csatlakozni tud hozzájuk Howard" - fűzte hozzá a sajtószóvivő.

A Take That hétfőn még hármasban lépett fel Kölnben, de a héten már biztosan a színpadon lesz a hiányzó negyedik társuk. Az együttes Beautiful World lemezbemutató turnéja október 11-én Belfastban vette kezdetét és november 20-án Manchester városában finisel. Az idei koncertsorozat sikerét jellemzi, hogy márciusban alig három óra leforgása alatt elfogyott az összes jegy a kihirdetett állomásokra, melyekhez aztán további hat újabb időpontot voltak kénytelenek beiktatni. Az újra összeállt Take That egyébként minden korábbi várakozást felülmúlt visszatérő albumával. Múlt decemberben az együttes karrierje során először sikerült egyszerre egy maxi lemezzel, a Patience-szel és a nagylemezzel, a Beautiful World-del a lista első helyét megszerezni. A Patience rá pár hónapra pedig még Brit Awardot is hozott a fiúcsapatnak.