Nyerd meg Presser Gábor válogatott dalait!

2008.01.16. 16:58

A Presser Gábor legsikeresebb dalait összegyűjtő sorozat ötödik albumán is csupa kitűnő dalt hallhatunk, és a CD-t meg is nyerheted!

Presser Gábor a hazai zenei élet meghatározó személyisége, zeneszerző, producer és előadóművész egyszemélyben. Az Omega, majd az LGT tagjaként lett az ország egyik legelismertebb és -sikeresebb muzsikusa, de későbbi szólóalbumai rendre hatalmas sikert arattak.

A Zeneszerző sorozat megjelentetésével a Sony BMG kiadó időről-időre stílusonként összeválogatja Presser Gábor dalait. Az új, A szövegíró című albumra a legkedveltebb és legismertebb szerzeményeit gyűjtöttük össze, amelyeknek szövegét is maga a művész írta.

Olyan ismert dalok kerültek fel a lemezre, mint a Gyere, gyere ki a hegyoldalbaFiú, Rock and Roller, Te majd kézenfogsz és hazavezetsz - fantasztikus előadók tolmácsolásában, mint Somló Tamás, Kovács Kati, Oláh Ibolya, Zorán és természetesen az LGT.

Nyerd meg a lemezt!

Játékunkban tíz példányt sorsolunk ki Presser Gábor: A szövegíró/A zeneszerző 5. című CD-jéből. Kérdésünk: Melyik népszerű színésznek írt dalt Presser Gábor?

A. Kabos Gyula
B. Kern András
C. Trokán Péter
D. Clint Eastwood

A helyes megfejtéseket január 23-ig a nyeremenyorigo@freemail.hu címre várjuk. A levél tárgya ez legyen: Presser.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK