Beyoncé és a Foo Fighters nem akarnak sztrájkolni

Vágólapra másolva!
Beyoncé és a Foo Fighters mindenképpen fel akar lépni február 10-én, az 50. Grammy-gálán, Los Angelesben, enyhítve ezzel a forgatókönyvírók sztrájkja keltette bizonytalanságot.
Vágólapra másolva!

A két kitűnőség - mindketten jelöltjei is a díjnak - azt követően jelezte ezt, hogy a filmvilág egyik díjkiosztóját már meghiúsította a forgatókönyvírók tavaly november 5-e óta tartó sztrákjkja, és nem alhatnak nyugodtan az Oscar-gála ésa Grammy-díjkiosztó szervezői sem.

Az énekesnő nevében apja és menedzsere, Matthew Knowles közölte: az a szándékuk, hogy Beyoncé fellépjen a félszázadik Grammy-gálán. A énekesnő az év felvétele kategória egyik jelöltje a legrangosabb zenei díjkiosztón.

John Silva, a Foo Fighters menedzsere is "egészen biztosra" ígérte az amerikai rockcsapat szereplését. A Foo Fighterst öt díjra jelölték: Beyoncé-hoz hasonlóan elnyerheti az év felvétele Grammyjét, ezen kívül a bandáé lehet az év albuma, az év rockalbuma, az év rockdala, valamint a legjobb hardrock-produkcióért járó díj is. Silva kijelentette: reméli, hogy a forgatókönyvírók sztrájkja megállapodással ér véget. Mindentől függetlenül azonban hangsúlyozta: nem lehet kétséges, hogy az együttes ott lesz a zeneipar legfontosabb rendezvényén

Igazi gálát ígért Neil Portnow, a Hangrögzítő Művészetek és Tudományok Akadémiája (NARAS) elnöke is. Mint fogalmazott, az akadémia nem akarja sajtóértekezlettel vagy más módon helyettesíteni az élő műsort.

Az 50. Grammy-díjkiosztóra Kanye West rapper kapta a legtöbb jelölést, szám szerint nyolcat, őt Amy Winehouse, a hajszínét a közelmúltban szőkére változtató brit énekesnő követi.