Ezen a hétvégén muszáj a fővárosban lenni, ne is tervezz síelést, rokonlátogatást, influenzát: annyi minden történik ezen a két napon Budapesten, hogy kár kihagyni. Itt van például a szokásos WAMP, amely az éppen zajló LOW Holland-flamand Fesztivál tiszteletére háromnapos holland-magyar designfesztivállá bővül. Holland bútor- és tárgykiállítás, grafikai tárlat, fotók, ismert holland designerek előadásai, workshopok, kerekasztal-beszélgetés, divatbemutató és a holland részvevőkkel dúsított, elmaradhatatlan designvásár 60 magyar és 20 holland kiállító művésszel - február 22. és 24. között nagyon fog pörögni a Gödör. Itt nyomon követheted az eseményeket.

Forrás: [origo]

A három napig tartó designszemle minden estéjén lesz valamilyen megmozdulás, amiért érdemes elnézni a Gödörbe: péntek este WAMP Party Dj Fine Cut Bodies-zal és Dj Killberttel, szombaton MEXX divatbemutató, vasárnap pedig hat, nemzetközileg is sikeres magyar divattervező mutatja be kollekcióját: USE, Dóra Konsánszky, Je Suis Belle, Artista, Nanushka, Luu Ahn Tuan. Ha kicsit képben akarsz lenni, mit csinál a hazai divattervezők fiatal generációja mostanában, nézz le esténként. A bemutatott kollekciók ráadásul a fesztivál ideje alatt kedvezményesen vásárolhatók meg a WAMP vásáron.

Forrás: [origo]

Egyedi ékszert is nyerhetnek azok, akik gombokat küldenek be Henk Leppink holland művésznek: a gombokból nyakláncokat és fülbevalókat álmodó designer a beérkezett gombokból külön erre az alkalomra készíti el készíti el azt az ékszert, amelyet szombat este sorsolnak ki.