Bryan Adams véletlenül lett énekes

Vágólapra másolva!
Bryan Adams elmondása szerint soha nem álmodott arról, hogy énekes legyen. Csak és kizárólag a gitározás érdekelte, és ha nem hozta volna úgy a sors, hogy csapattársai nem kérik meg rá, sosem lett volna frontember. Vallotta nemrégiben adott egyik interjúban.
Vágólapra másolva!

Valószínűleg kevesen tudják a kanadai rockzenészről, de sosem szeretett volna annyira a középpontba kerülni Bryan Adams, mint amennyire a sors hozta számára.

A rocker a napokban adott egyik interjúban árulta el, hogy gyerekkorában főleg a gitározás vonzotta, énekesi álmokat soha nem szövögetett, és ha a zenekari társai nem kérlelik, biztos, hogy nem állt volna a mikrofon mögé.

"Leginkább gitáros szerettem volna lenni. Mindig is az a srác akartam lenni, aki valahol hátrébb áll a színpadon, és semmiképp sem legelöl, de mivel nem sok vállalkozó kedvű volt az ismerőseim közül, aki énekelhetett volna, így kénytelen voltam valahogy beletanulni. Iskolába menet énekeltem főleg, így bátorítottam magam" - emlékszik vissza a már 48 esztendős Adams.

"Úgy 14 lehettem, mikor az iskolatársaimmal még poénból lemezt akartunk felvenni. Körbekérdeztünk, hogy kinek lenne kedve énekelni. Hosszas huzavona után mondtam igent rá, és végül én lettem az énekes" - meséli tovább kezdeti énekesi szárnypróbálgatásának történetét.

"Az első éneklések után általában síri csönd követte az előadásaimat. Senki nem mondott semmit, én meg értetlenül kérdezgettem őket, hogy 'Most ennyire rossz voltam?'. De azt hiszem, ekkor világosodott meg előttem, hogy igenis erre a szerepre születtem" - fűzte hozzá a kanadai rocker.