Diddy tagadja, hogy köze lenne Tupac halálához

Vágólapra másolva!
A Los Angeles Times hírportálján leleplező anyagot közölt Tupac Shakur haláláról, amelyben FBI-értesülésekre hivatkozva állítja, hogy a rapsztár meggyilkolása mögött állt többek között Sean Combs, azaz Diddy is.  A rapper természetesen tagadja a vádakat, és még nyilatkozni sem hajlandó az újságnak az ügyről.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles Times egy újabb tényfeltáró anyagot jelentetett meg Tupac Shakur 1996-os meggyilkolásával kapcsolatban.

A rapper halálának körülményéről már így is temérdek írás jelent meg, de most egy újabb történettel állt elő a Los Angeles Times, amely egyenesen Diddyt vádolja a gyilkosságot megelőző, 1994-es New York-i támadás megszervezésével, ami nagyban előzménye volt a két évvel későbbi eseménynek. Az újság portálja állításait állítólag FBI-os belső információkra, szemtanúk vallomásaira és több elhallgatását kérő forrásra alapozza. A Los Angeles Times a gyilkossággal kapcsolatba hozta Diddy több kollégáját is, így James Rosemond menedzsert, valamint James Sabatino promótert is, akiket mind a gyilkosság megszervezésével vádolnak. Mint ismeretes, Tupac Shakur 1996-ban keleti és nyugati parti rapperek között lezajlott lövöldözésben veszítette életét Las Vegasban.

A cikk - mint várható volt - komoly felhördülést váltott ki az érintettek részéről. Diddy konkrétan "totális hazugságnak" nevezte a vádakat, sőt szerinte már "túlmegy a nevetségesség határain is".

"Ez teljesen nevetséges és totális hazugság. Sem BIG-nek /Notorious BIG/, sem nekem nem volt tudomásom az ezt megelőző, az akkori vagy az azt követő eseményekről" - tagadta a vádakat a rapper.

"Egyszerűen megdöbbentő, hogy a Los Angeles Times ennyire felelőtlenül képes volt publikálni egy totálisan alaptalan és hazugságoktól hemzsegő írást" - fűzte hozzá Combs, aki ezen kívül semmilyen szinten nem kíván az újságnak magyarázkodni.

Diddyn kívül a menedzsert, Rosemondot is nagyban felháborították a sorok. Szerinte egy nagy adag szemétség az egész kitalált történet. "Furcsa módon az elmúlt 14 évben egyszer sem kerestek meg a hatóságok Tupac Shakur ügyében. Pusztán csak annyit kérek a rapperektől és Tupac rajongóitól, hogy gyorsan gondolják át, miről is szól ez a fikció" - mondta Rosemond.