Az új Britney: keressük az utódot

Vágólapra másolva!
Amióta Britney Spears már közelebb van a harminchoz, mint a húszhoz, úgy egyre többször olvasni arról, hogy a média vagy valaki a szakmából "az új Britney Spearsként" definiálja valamelyik feltörekvő énekesnőt. Az alábbiakban próbáljuk megkeresni, ki lehet az új Britney, bár azt hozzátennénk, hogy Amerika tőlünk elég messze van, így tévedhetünk.
Vágólapra másolva!

Felgyorsítja az új Britney-keresés folyamatát az énekesnő önpusztító élete és sorozatos botrányai, melyek következtében az Spears kisasszony minden, csak nem megfelelő példakép a legfiatalabb korosztály számára. Azt pedig már csak halkan tesszük hozzá: az elmúlt években történtek alapján egyáltalán nem olyan biztos, hogy annyira jó dolog lehet Britney Spearsnek lenni, mindenesetre trónkövetelőből még sincs hiány.

Most a héten a OneRepublic frontembere, Ryan Tedder melegítette fel a témát azzal, hogy a sikert sikerre halmozó barbadosi sztárénekesnőt, Rihannát titulálta az új Britney-nek. Az Apologize című megaslágerrel népszerűvé váló OneRepublic énekese írt már slágert Leona Lewisnak és Natasha Bedingfieldnek is, most pedig Rihannának ajánlotta fel a szolgálatait emígy: "Együtt utaztunk Rihannával egy liftben New Yorkban, és egyből megjegyezte, hogy mennyire nagyra tartja a zenéimet, és mivel én is ugyanezt mondtam neki, arra jutottunk, hogy együtt is kellene csinálnunk valamit. Úgyhogy próbálok neki írni pár slágert, ő az új Britney Spears" - mondta Ryan Tedder.

Tény, hogy az elmúlt egy évet tekintve Rihanna a legsikeresebb énekesnő világszerte, de hogy Britney-hez hasonló ikonná is vált volna egyben, hát... ez azért nem egészen fedi a valóságot. De akkor mégis ki lesz a kislányok példaképe San Diegótól Melbourne-ön át Dortmundig? A Hannah Montana főszereplője, Miley Cyrus? Vagy a High School Musical-ből Vanessa Hudgens? Esetleg valaki más? Mindenesetre nézzük, miből is élünk, keressük a jelöltek közül a leginkább megfelelő pophercegnőt.