Elmarad a Hives budapesti koncertje

Vágólapra másolva!
Mostanában már hozzászokhattunk, hogy a hozzánk ellátogató együttesek furcsa indokokra hivatkozva lemondják fellépéseiket. A svéd Hives nem keresett indokot: a budapesti koncert az érdeklődés hiánya miatt marad el.
Vágólapra másolva!

Április 1-jén, kedden lépett volna fel a Petőfi Csarnokban a svéd Hives, ám a koncertet szervező BPRNR csütörtöki közleménye szerint a koncert elmarad, miután az együttes menedzsmentjével folytatott megbeszélés alapján a gyenge jegyeladási adatok miatt lemondják a fellépést. "Ezúton szeretnének minden rajongójuktól elnézést kérni, és remélik, hogy minél előbb ellátogathatnak hozzánk" - áll még a szervezők közleményében.

A Hives első lemezét még 1997-ben jelentette meg ugyan, de aztán kicsit később, az "új rockforradalom" egyik legsikeresebb rohamcsapataként robbant be a nemzetközi popéletbe a három évvel későbbi Veni, Vidi, Vicious lemez sikerének, no meg energikus, szórakoztató koncertjeinek köszönhetően, legutóbbi albuma pedig tavaly ősszel jelent meg. A világszerte (Magyarországot kivéve) népszerű svéd rockzenekar eddig kétszer lépett fel a Szigeten, legutóbb tavaly nyáron.