Kórházba került Toni Braxton

Vágólapra másolva!
Kórházba szállították Toni Braxtont, miután folyamatos mellkasi fájdalmakra panaszkodott. Az énekesnőnek már több alkalommal voltak szívproblémái, ezúttal is hasonló okokra gyanakszanak orvosai, akik most több napra megfigyelés gyanánt bent tartják.
Vágólapra másolva!

Toni Braxtont hirtelen kórházba kellett szállítani az egyik Las Vegas-i fellépése előtt. A 40 esztendős énekesnő mellkasi fájdalmakra panaszkodott, így azonnal kórházba vitették.

Braxton a múltban már többször szenvedett különböző szívproblémákkal, pár éve például szívburokgyulladása volt, ennek köszönhetően a mostani rosszulléteit már igencsak komolyan veszik orvosai. A Las Vegas-i kórház közleménye szerint eredetileg egy gyors kivizsgálás után kiengedték volna a művésznőt, de a jelek szerint további megfigyelésre van szüksége. Toni kedden a Las Vegas-i Flamingo Showroomban adott volna koncertet, amit természetszerűleg törölni kellett, de nagyon úgy néz ki, hogy a ma esti fellépését sem tudja megtartani.

"Nagyon gyors gyógyulást kívánunk innen is Toninak, és hogy minél több időt szánjon most a felépülésére. Bár már nagyon reméljük, hogy a hét végéig visszatér hozzánk" - nyilatkozta a Flamingo vezetője, Don Marrandino.

A 12 éve az Un-Break My Heart című világslágerrel ismertté váló Toni Braxton egyébként 2006. augusztusa óta dolgozik Las Vegasban, ahova egy kétéves szerződés köti az énekesnőt, itt bárokban, hotelekben lép fel rendszeresen.