Amy Winehouse énekelheti az új Bond-film betétdalát

Vágólapra másolva!
A mostanában leginkább botrányos életvitele miatt emlegetett Amy Winehouse-t érte állítólag a megtiszteltetés, hogy a soron következő James Bond-film betétdalát elénekelje. A dal producere a hírek szerint Mark Ronson lesz, de ezt Amy menedzsmentje még nem erősítette meg.
Vágólapra másolva!

A neves producer, Mark Ronson kürtölte szét a napokban a hírt, miszerint a James Bond-sorozat mostanság készülő folytatásához Amy Winehouse ír egy saját betétdalt.

A brit énekesnő sajtószóvivői múlt hónapban még nagyban cáfolták a már akkor pletykaként fölröppent hírt. Sőt Ronson állítását most sem kívánták megerősíteni. Holott az új dal producere pont Ronson, aki büszkén nyilatkozta le a brit sajtóban minap, hogy együtt dolgoznak Winehouse-szal ezen a bizonyos dalon.

"Ha jól tudom, mikor Amyt felkérték erre, azt válaszolta, hogy csak akkor vállalja, ha ezt velem készítheti el. Úgyhogy reményeink szerint valami nagyon jó dolog fog kisülni ebből az együttműködésből" - mondta büszkén Mark Ronson.

"A demó tipikusan egy James Bond-betétdalként szól. De még nem vagyok benne biztos, hogy erre fogják használni. Könnyen lehet, hogy egy rakás híres emberrel versengünk jelenleg, amiről pontosan persze mi sem tudunk semmit. Ha ez nem jönne be, akkor sem fogunk elcsüggedni, hiszen lesz még számos James Bond-film a jövőben is" - fűzte azért hozzá az elmúlt évek egyik legsikeresebb brit producere.