Elnémult Avril Lavigne

Vágólapra másolva!
Lemondani kényszerült számos amerikai fellépését Avril Lavigne, miután pár napja egy elhúzódó torokgyulladás következtében egyszerűen elnémult a turné kellős közepén az énekesnő. Most hosszas pihenést javasoltak orvosai, legközelebb pedig csak a hónap végén állhat újra színpadra.
Vágólapra másolva!

Egy elhúzódó torokgyulladás miatt hangját veszítette az énekesnő, Avril Lavigne.

Lavigne épp Amerikában turnézott zenekarával, mikor a betegség ennyire ledöntötte a lábáról. Most többhetes pihenőre küldték orvosai, így számos amerikai fellépését lemondani kényszerült. Lefújták négy kaliforniai állambeli koncertet - Anaheim, Universal City, Santa Barbara, San Jose városában -, valamint egy Spokane-ben és egy Everettben megrendezendő fellépését.

A kanadai énekes lánynál már két hónappal a márciusban elstartolt amerikai turnéja előtt diagnosztizálták a torokgyulladást, de ettől függetlenül nekivágott a fellépéssorozatnak. "A turné kezdete óta nagyon beteg vagyok" - nyilatkozta Avril.

A hirtelen jött némaság Kaliforniában érte el Avrilt. Az anaheimi koncertje előtti hangbeálláson már hiába küszködött. "Hiába pihentem napokon keresztül, amikor nekikezdtem volna énekelni, egyszerűen semmi sem jött ki a torkomon" - mesélte bosszúsan a kanadai lány.

"Szeretnék bocsánatot kérni a rajongóimtól. Eredetileg szerettem volna befejezni a turnét, de a mai hangbeálláson kiderült, hogy egyszerűen ilyen állapotban ez képtelenség lenne" - kért elnézést szombat este rajongóitól. "Soha életemben nem kellett törölni egyetlen fellépésemet sem. Most karrierem során legelőször vagyok kénytelen erre, és ez borzasztó."

A most lefújt amerikai állomásokról még nem tudni, mikor lesz lehetősége pótolni. De az már biztos, hogy legközelebb május 26-án Glasgowban fog újra színpadra lépni. Avril Best Dawn Tour című lemezbemutató turnéjának idei etapja márciusban vette kezdetét, és a tervek szerint augusztus végéig járja be vele az európai és amerikai színpadokat.